HET MERK OOGWENK BESTAAT UIT TWEE WINKELS

 

Winkel te Arenkonk

Winkel te Oud turnhout



Oogwenk Optiek: Jouw Vertrouwde Opticien in Arendonk en Oud-Turnhout

 

Bij Oogwenk Optiek streven we naar perfect zicht en persoonlijke stijl voor al onze klanten. Met twee locaties in Arendonk en Oud-Turnhout bieden wij meer dan alleen brillen en contactlenzen; we zijn een echte miniketenspecialist in oogzorg met een breed scala aan producten en diensten, ondersteund door professionele en gepassioneerde vakmensen.

 

Over Oogwenk Optiek

Oogwenk Optiek, gerund door Carine en haar dochter Elvira, heeft een sterke reputatie opgebouwd door kwaliteit, innovatie en persoonlijke service centraal te stellen. Vanuit de oorspronkelijke winkel in Arendonk, geleid door Carine, werd de stap gezet naar uitbreiding met een tweede vestiging in Oud-Turnhout, onder leiding van Elvira. Samen met opticien Daphne vormen zij het hart van Oogwenk Optiek, waar klanten kunnen rekenen op deskundig advies en een warme ontvangst.

 

Onze Diensten

Oogwenk Optiek biedt een totaalservice voor al je oogzorgbehoeften. We starten altijd met een nauwkeurige oogmeting, uitgevoerd met de meest geavanceerde technologieën van Zeiss, om jouw zichtproblemen exact in kaart te brengen. Of je nu een bril, zonnebril, kinderbril, contactlenzen of zelfs hoorapparaten nodig hebt, wij zorgen voor de perfecte oplossing die bij jouw levensstijl en persoonlijke voorkeuren past.

 

Ons Aanbod

  • Brillen en Zonnebrillen: Van trendy en exclusieve merken tot tijdloze klassiekers. Ons zorgvuldig samengestelde assortiment wordt elk seizoen vernieuwd om de nieuwste mode en technologische innovaties te bieden.
  • Kinderbrillen: We begrijpen het belang van de juiste bril voor kinderen en bieden een uitgebreid assortiment aan hippe, duurzame kindermonturen. Onze specialisatie in myopiemanagement helpt bij het beheersen van bijziendheid bij kinderen.
  • Contactlenzen: Of het nu gaat om daglenzen, maandlenzen of multifocale lenzen, wij begeleiden je bij de keuze van de perfecte lenzen voor jouw ogen, inclusief een grondige uitleg en proefperiode.
  • Sportbrillen: Voor elke sport en activiteit hebben wij de ideale sportbril die niet alleen stijlvol is, maar ook functioneel en aangepast aan jouw specifieke behoeften.

 

Onze Merken

Bij Oogwenk Optiek vind je een selectie van de beste brillenmerken, waaronder Lindberg, Saint Laurent, Serengeti en Celine. Elk montuur wordt met zorg geselecteerd op basis van kwaliteit, stijl en duurzaamheid, zodat jij altijd een bril vindt die bij jouw persoonlijkheid past.

 

Persoonlijke Begeleiding

Wat Oogwenk Optiek uniek maakt, is onze persoonlijke aanpak. Wij nemen de tijd om jouw wensen en verwachtingen te begrijpen en begeleiden je door het hele proces: van de oogmeting tot het kiezen van het perfecte montuur en glazen. Onze ervaren opticiens geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat jouw bril niet alleen perfect zit, maar ook een echte eyecatcher is.

 

Maak een Afspraak

Bij Oogwenk Optiek kun je ook buiten de reguliere openingsuren een afspraak maken, zodat we jou in alle rust kunnen helpen. Of je nu in Arendonk of Oud-Turnhout langs wilt komen, wij staan klaar om je te verwelkomen met open armen.

 

Oogwenk Optiek: Meer dan een brillenwinkel

Onze passie voor het vak, onze zorgvuldige selectie van producten en onze toewijding aan klanttevredenheid maken ons meer dan een gewone brillenwinkel. Bij Oogwenk Optiek streven we ernaar om jouw zicht en stijl te optimaliseren, met de hoogste kwaliteit en service.

Voor de beste oogzorg en een persoonlijke ervaring, kom je langs bij Oogwenk Optiek in Arendonk of Oud-Turnhout. Maak vandaag nog je afspraak en zet de eerste stap naar perfect zicht en een bril die jouw persoonlijkheid onderstreept.



Search by place



    0

     Review

    Aucun commentaire n'a encore été ajouté