Optiek Foubert - Mechelen

 

Optiek Foubert - Ervaar de wereld in al haar pracht.

 

 

Onze Missie
Het leven is zoveel mooier als je helder kunt zien. Geniet van de schoonheid om je heen: gezichten, vormen, kleuren, en zelfs de kleinste details zoals kleine lettertjes en tekens. Laat een minder goed zicht je geluk niet in de weg staan. Bij Optiek Foubert helpen we je aan een bril die bij je past of comfortabele lenzen die perfect zijn voor jouw levensstijl.

Verken de nieuwste trends in kijkmode voor elk seizoen en ontdek ook onze hoogwaardige hooroplossingen. Annemieke Foubert, de drijvende kracht achter Optiek Foubert, heet je welkom met een glimlach en begeleidt je graag door ons uitgebreide aanbod.

 

Over Ons
Sinds 1981 biedt Optiek Foubert, als onafhankelijke opticien, de beste kijkmode die wereldwijd te vinden is. Onze optiekzaak begon als een aparte afdeling van Uurwerken-Juwelen Levien, geleid door Magda Foubert-Gorrebeeck. Nu, onder leiding van Annemieke en haar dochter Babs, blijven we persoonlijk de nieuwste collecties en producten selecteren. Met jarenlange expertise en passie voor het vak staan we klaar om je te adviseren, ook voor hoorapparaten die Annemieke persoonlijk bij je aanmeet na een gespecialiseerde test.

Bij Optiek Foubert draait alles om jou en jouw levenskwaliteit. We focussen op comfort, kwaliteit en verrassende ontwerpen die jouw wereld mooier maken.

 

Onze Service
Bij Optiek Foubert streven we ernaar om jou de beste service en producten te bieden. Onze moderne zaak is uitgerust met geavanceerde technologie, waaronder een nieuwe slijpunit voor het nauwkeurig op maat slijpen van brilglazen. Onze innovatieve oogmeetapparatuur zorgt voor perfecte oogmetingen als basis voor jouw bril of contactlenzen.

 

Seizoentrends
Laat je inspireren door de nieuwste kijkmode en ontdek de laatste collectie!
 

Ons Aanbod

Brillen

Een bril moet meer doen dan goed zicht geven; hij moet je persoonlijkheid benadrukken. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan stijlvolle brillen die perfect bij jou passen.

Zonnebrillen

De juiste zonnebril is meer dan een bescherming tegen de zon; het is een stijlstatement. Ontdek onze collectie die comfort, kwaliteit en stijl perfect combineert.

Kinderbrillen

Voor kinderogen is alleen het beste goed genoeg. Van speelse tot stevige sportbrillen, we hebben een bril waar jouw kind van zal houden.

Lenzen

Bij Optiek Foubert staan comfort en gebruiksgemak centraal, ook bij contactlenzen. Ontdek welke lenzen het beste bij jouw ogen passen en probeer ze vrijblijvend uit.

Glasadvies

Het montuur van je bril maakt je uitstraling compleet, maar de kwaliteit van de glazen bepaalt het echte verschil. Kies uit ons uitgebreide aanbod van hoogwaardige brillenglazen, volledig op maat van jouw ogen geslepen.

Hoorapparaten

Een verminderd gehoor hoeft geen obstakel te zijn voor je levenskwaliteit. Met onze geavanceerde hoorapparaten hoor je weer optimaal zonder dat je ze voelt of ziet. Kom langs voor een vrijblijvende test en ontdek de beste oplossing voor jouw situatie.

Optische Accessoires

Van stijlvolle brilkettingen tot praktische poetssets: bij Optiek Foubert vind je de accessoires die jouw brilervaring compleet maken.

 

Bij Optiek Foubert streven we ernaar om jouw kijkervaring te verrijken. Kom langs en ontdek onze passie voor perfect zicht en stijl!



Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u30-12u00 / 13u30-18u00
Woensdag
09u30-12u00 / 13u30-18u00
Donderdag
09u30-12u00 / 13u30-18u00
Vrijdag
09u30-12u00 / 13u30-18u00
Zaterdag
09u30 / 17u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Ma


Map view


Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Contactlenzen vorm-stabiel (hard) maatwerk
Optometrie
Low Vision
Audiologie/Hoorapparaten


0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd