Optiek Canoo - Lauwe

 

Optiek Canoo: Jouw Partner voor Optimaal Zicht en Gehoor

 

Bij Optiek Canoo staat persoonlijke begeleiding centraal, of het nu gaat om een nieuwe bril of een oplossing voor gehoorproblemen. Delphine, Katrien en Jamie, jouw gespecialiseerde begeleiders, zorgen ervoor dat je altijd de beste zorg en service krijgt.

 

Jouw Perfecte Bril, Stijlvol en Comfortabel

Delphine, zaakvoerder van Optiek Canoo, helpt je graag bij het vinden van de perfecte bril die niet alleen comfortabel is, maar ook je persoonlijke stijl versterkt. Ze houdt rekening met:

  • Gezichtsvorm en huidtint: De juiste bril accentueert je natuurlijke kenmerken.
  • Stijl: Of je nu kiest voor een gedurfde of subtiele look, Delphine begeleidt je naar een frisse en vernieuwende uitstraling.
  • Moderne technologieën: Van 3D-geprinte monturen tot milieuvriendelijke opties zoals gerecycled plastic, de keuze is groot en innovatief.

 

Brilglazen op maat: Het kiezen van de juiste brilglazen is cruciaal voor comfortabel en langdurig zicht. Delphine biedt een breed scala aan opties, van enkelvoudige glazen tot multifocale glazen, en stemt deze volledig af op jouw behoeften.

Speciale zorg voor kinderen: Kinderen zijn welkom in een gezellige omgeving met een speelhoek. Delphine zorgt ervoor dat elk kind een goed passend montuur krijgt, met speciale aandacht voor comfort en stijl.

 

Expert in Gehooroplossingen

Katrien Hoornaert, audioloog bij Amplifon Hoorcentrum Hoornaert, biedt deskundige begeleiding bij gehoorproblemen. Met een praktijk in Menen zorgt ze voor:

  • Gratis hoortests: Deze helpen om tijdig gehoorverlies te detecteren, wat belangrijk is voor je levenskwaliteit.
  • Persoonlijke begeleiding: Katrien begeleidt je van het eerste consult tot het vinden van de beste hooroplossing, inclusief aanpassing en verfijning van hoortoestellen.
  • Uitgebreide proefperiode: Gedurende deze periode kun je verschillende hoortoestellen testen, met gratis opvolging en advies.

Nazorg en onderhoud: Regelmatige controles en onderhoud zorgen ervoor dat je hoortoestellen altijd optimaal functioneren. Katrien biedt gratis jaarlijkse gehoortests en herstellingen onder garantie.

 

 

Maak een Afspraak

Voor zowel zicht als gehoor ben je bij Optiek Canoo aan het juiste adres. Neem de tijd voor een persoonlijk gesprek en ontdek de oplossingen die perfect bij jou passen. Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een verbeterde levenskwaliteit.



Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u00-12u30 / 14u00-18u30
Woensdag
09u00-12u30 / 14u00-18u30
Donderdag
09u00-12u30 / 14u00-18u30
Vrijdag
09u00-12u30 / 14u00-18u30
Zaterdag
09u00-12u30 / 14u00-17u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Ook buiten de openingsuren mogelijk, maar graag op afspraak 056/41.06.21 whatsapp 0496 300 579 Messenger Optiek Canoo of Mail delphine@optiekcanoo.be


Map view


Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Optometrie
Low Vision
Audiologie/Hoorapparaten


1

 Review

Dieter

Top kwaliteit, top service, top madam!!