Optiek Thyssen - Kapellen

 

Optiek Thyssen - Uw Specialist voor Brillen, Contactlenzen en Meer!

 

Bij Optiek Thyssen staan we klaar voor al uw optometriebehoeften, en dat zonder afspraak. Of u nu een nieuwe bril, contactlenzen of verrekijkers zoekt, wij bieden een uitgebreide en gevarieerde collectie voor iedere unieke brildrager. Kom langs en ontdek ons assortiment van meer dan 1000 brillen, waarin voor ieder wat wils te vinden is.

 

Brillencollectie

Onze brillenmode varieert van klassieke tot moderne stijlen. Fijnere monturen maken stilaan plaats voor dikkere kunststof randen in diverse vormen zoals rond, vierkant en hexagonaal, en een explosie van kleuren en afwerkingen. We bieden brillen van bekende merken zoals Anne et Valentin, Etnia Barcelona, Odette Lunettes, J.F. Rey en Johann von Goisern voor degenen die iets speciaals zoeken. Voor superlichte monturen kunt u terecht bij Silhouette, Blackfin en Charmant, en voor een modebewuste maar allergievrije keuze hebben we titanium brillen.

Kom gerust langs om onze brillencollectie vrijblijvend te passen en vind de bril die perfect bij uw stijl past.

 

Kinderbrillen

Ook voor jonge brildragers hebben wij een speelse en gevarieerde collectie. In onze kinderhoek kunnen kinderen rustig kiezen uit merken zoals Catimini, Young Kinto, Barbapapa, Ray-Ban Kids, Anne et Valentin, Etnia Barcelona, Nanovista, Jacadi en Johann von Goisern. Veiligheid staat voorop, dus adviseren wij kunststof glazen. Nieuwsgierige kinderen mogen, als het rustig is, zelfs meekijken hoe hun bril gemaakt wordt.


Zonnebrillen

Zonnebrillen zijn tegenwoordig een modeaccessoire naast hun beschermende functie. Grote zonnebrillen, ronde vormen en retro-stijlen zijn helemaal in. Met merken zoals Serengeti, Ray-Ban, Odette Lunettes, Betty Barclay, Banana Moon, Etnia Barcelona, Oakley en Tom Tailor hebben wij voor iedereen de perfecte zonnebril. Speciaal voor automobilisten bieden Serengeti zonnebrillen glazen die storend blauw licht wegfilteren en ontspiegeld zijn voor optimaal zicht.

 

Sportbrillen

Sportbrillen van Oakley en Evil Eye bieden niet alleen bescherming tegen de zon, wind en stof, maar zijn ook modieus en functioneel. We kunnen uw favoriete sportbril ook op sterkte maken. Daarnaast hebben we zwembrillen en duikbrillen op sterkte.

 

Glazen

De keuze voor de juiste glazen is essentieel. Wij bieden zowel kunststof als echt glas aan, met opties zoals anti-kraslagen, ontspiegeling en verdunde glazen voor esthetische meerwaarde. U kunt kiezen uit unifocale, bifocale of multifocale glazen, afhankelijk van uw behoeften. Ook zonneglazen op sterkte zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.

 

Contactlenzen

Contactlenzen zijn een uitstekend alternatief voor een bril. Wij bieden zachte lenzen, harde lenzen en Xtralenzen aan, afhankelijk van uw ooggezondheid en comfort. Met onze lenzenclub kunt u alle contactlenzen en -producten voordelig aanschaffen.

 

Verrekijkers

Optiek Thyssen is ook uw specialist in verrekijkers. Bezoek www.kijkers.be voor een uitgebreid assortiment. Voor persoonlijk advies kunt u het beste langskomen om samen met ons de perfecte verrekijker te kiezen.

 

Hoorapparaten

Als officieel partner van Lapperre kunt u bij ons ook terecht voor een professionele hoortest en een uitgebreid assortiment hoortoestellen. U mag uw hoortoestel altijd een maand vrijblijvend uitproberen.

 

Accessoires

Naast brillen, zonnebrillen, contactlenzen en verrekijkers bieden wij ook poetsproducten, etuis, low vision hulpmiddelen en brilkettingen aan. Voor de grondige reiniging van uw bril kunt u bij ons terecht voor een ultrasone reiniging.

 

 

Bezoek Optiek Thyssen voor al uw optiekbehoeften en ontdek de perfecte bril, zonnebril of contactlenzen!

 

 




Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u00-12u30 / 14u00-18u30
Woensdag
09u00-12u30 / 14u00-18u30
Donderdag
09u00-12u30 / 14u00-18u30
Vrijdag
09u00-12u30 / 14u00-18u30
Zaterdag
09u00 / 17u00
Zondag
Gesloten


Map view



Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Contactlenzen vorm-stabiel (hard) maatwerk
Optometrie
Telescopen/Verrekijkers
Audiologie/Hoorapparaten


2

 Reviews

Raf

Wat een prachtige zaak! Aparte zonnebril corner waar je je gewoonweg al op vakantie waant. Zeer professioneel en top advies.

Belgoptic

Terechte winnaar van de Award "Professionaliteit" van belgoptic.be. Optiek Thyssen gaat voor elke klant die "extra mile" doen. Een echte aanrader.