Optiek Ann Brands in Wijnegem!

 

Je ogen zijn een waardevol bezit en verdienen de beste zorg. Ook het juiste montuur is van groot belang, omdat het jouw persoonlijkheid en uitstraling versterkt. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze look of de nieuwste modetrends wilt volgen, wij staan klaar om je te helpen de perfecte bril te vinden. Met onze jarenlange ervaring en deskundig advies zorgen we ervoor dat je een bril krijgt die volledig bij je past.

 

Ben je geïnteresseerd in contactlenzen? Bij Optiek Ann Brands ben je aan het juiste adres! Wij bieden een ruime keuze aan contactlenzen die geschikt zijn voor diverse visuele behoeften. Ons team van experts helpt je graag om de juiste lenzen te kiezen, zodat je optimaal kijk- en draagcomfort ervaart. Kom gerust langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Kwaliteit en service staan centraal bij Optiek Ann Brands

 

 

Een greep uit ons aanbod:

 

Optische monturen: Bij Optiek Ann Brands vind je een uitgebreide collectie monturen die passen bij elke stijl en persoonlijkheid. Of je nu houdt van klassiek, modern of extravagant, wij hebben het montuur dat bij je past. We helpen je graag bij het kiezen van een montuur dat niet alleen mooi, maar ook comfortabel is.

 

Zonnebrillen: Bescherm je ogen tegen de zon met onze modieuze en functionele zonnebrillen. Of je nu op zoek bent naar een sportieve zonnebril, een stijlvolle accessoire of een bril op sterkte, wij hebben een ruim aanbod dat voldoet aan al je wensen. Onze zonnebrillen combineren bescherming met de laatste trends, zodat je steeds in stijl de zon tegemoet gaat.

 

Brillenglazen: De juiste brillenglazen maken een wereld van verschil. Bij Optiek Ann Brands bieden we diverse opties, zoals enkelvoudige, bifocale en multifocale glazen, die volledig op jouw noden en visuele eisen afgestemd worden. Of je nu leest, werkt op de computer of rijdt, wij zorgen voor glazen die je scherp zicht en optimaal comfort bieden.

 

Kinderbrillen: Kinderen zijn vol energie en ontdekken de wereld op hun eigen manier. Bij ons vind je een selectie kinderbrillen die niet alleen sterk en duurzaam zijn, maar er ook leuk uitzien. We helpen je graag bij het uitkiezen van een stoer of schattig montuur dat perfect past bij je kleine avonturier.

 

Sportbrillen: Voor sportliefhebbers die geen compromis willen maken tussen functionaliteit en stijl, hebben we een breed assortiment sportbrillen. Deze brillen zijn krasbestendig, stevig en speciaal gevormd om je ogen te beschermen tegen zon, wind en stof. Wij maken de glazen op jouw sterkte, zodat je optimaal zicht hebt tijdens je sportactiviteiten.

 

Hoorcentrum: Voor gehooroplossingen kan je terecht bij onze audiologe, Gwen Verbeeck. Of je nu merkt dat je gehoor vermindert, gewoon een check-up wilt, of op zoek bent naar gehoorbescherming, Gwen biedt professionele begeleiding en advies op maat. Maak een afspraak voor een gratis hoorscreening of advies over hoortoestellen, zwemdoppen en gehoorbescherming.



 

 

 

Heeft u zich al eens afgevraagd hoe goed uw gehoor is? Merkt u bepaalde veranderingen door de jaren heen? Of wilt u gewoon eens een hoortest doen om te zien of alles nog in orde is? Wij kunnen u hier zeker bij helpen.Hoorcentrum Gwen Verbeeck biedt u een uitstekende service en advies op maat.

WAT DOEN WE?

  •  Hoortesten
  •  Het juiste hoortoestel adviseren
  •  Aanpassen en bijregelen hoortoestellen (ook toestellen die niet bij ons aangekocht zijn)
  •  Uitstekende naservice
  •  Hoorhulpmiddelen
  •  Zwemdopjes en gehoorbescherming op maat
  •  Het hoortoestel kan vrijblijvend een maand getest worden!

WANNEER MOET JE ZEKER EEN HOORTEST LATEN DOEN?

  • tv moet steeds luider
  • kleinkinderen moeilijk verstaanbaar
  • deurbel/telefoon moeilijk hoorbaar
  • problemen met verstaan in lawaai
  • uw omgeving klaagt over uw gehoor

Maak een afspraak op het nummer 03 353 76 99 voor een gratis vrijblijvende test. 
Op maandagnamiddag is Gwen aanwezig bij optiek Ann Brands.



Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u00-12u30 / 14u00-18u00
Woensdag
09u00-12u30 / 14u00-18u00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09u00-12u30 / 14u00-18u00
Zaterdag
10u00 / 16u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Maandag en donderdag : Enkel op afspraak (via 03/353 76 99) / Zondag gesloten


Map view



Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Contactlenzen vorm-stabiel (hard) maatwerk
Optometrie
Audiologie/Hoorapparaten


1

 Review

Raf

Ann is een bekende Wijnegemnaar, een vertrouwd gezicht in het centrum van Wijnegem dorp. Ze staat garant voor een professionele service met als enige doel jou te helpen beter zien en er dan nog goed uitzien ook. En dat doet ze fantastisch. Een aanrader.