Optiek Vernaillen - Affligem

 

Optiek Vernaillen, Uw opticien met gespecialiseerd aanbod

 

 

Bij Optiek Vernaillen vindt u een uitgebreide selectie brillen, zonnebrillen, contactlenzen, loepen, low vision hulpmiddelen en medische filters. Maak nu een afspraak en laat u professioneel adviseren bij uw aankoop.

 

 

Persoonlijke Service en Advies. Welkom bij Optiek Vernaillen in Affligem! Wij staan bekend om ons persoonlijke advies en klantgerichte service. Met meer dan 35 jaar ervaring helpt Lydia Vernaillen u graag bij het kiezen van de perfecte bril of zonnebril. Wij bieden ook deskundig advies over contactlenzen, low vision materialen en medische filters, evenals zwembrillen en fietsbrillen op sterkte.

 

 

Hoogwaardige Brillenglazen van Belgische Makelij. Bij Optiek Vernaillen gebruiken we uitsluitend brillenglazen van topkwaliteit, geproduceerd door een Belgische fabrikant en geslepen met de modernste technologie.

 

 

Grondige Zichtcontrole en Lensaanpassing. Wilt u een afspraak maken voor een oogmeting of lensaanpassing? Bij Optiek Vernaillen zorgen wij voor een nauwkeurige controle en professioneel advies, zelfs voor medische correcties. Lydia Vernaillen is ook een ervaren kleur- en stijlconsulente en biedt kleuradvies op maat.

 

 

Modieuze en Klassieke Brillen. Ontdek bij Optiek Vernaillen een breed assortiment modieuze en klassieke brillen voor jong en oud. Of u nu op zoek bent naar een bril die uw gezicht laat stralen of een discreter model verkiest, wij helpen u graag de perfecte keuze te maken.

 

 

Trendy en Beschermende Zonnebrillen. Bij Optiek Vernaillen vindt u een uitgebreide collectie trendy en betaalbare zonnebrillen die uw ogen beschermen tegen schadelijke UV-straling.

 

 

Kleurrijke en Duurzame Kinderbrillen. Naast een gevarieerde collectie voor volwassenen, biedt Optiek Vernaillen ook een prachtige collectie brillen en zonnebrillen voor kinderen en tieners. Onze kinderbrillen zijn stevig en duurzaam, perfect voor actieve kinderen.

 

 

Sportbrillen voor Elke Sport. Voor sportliefhebbers biedt Optiek Vernaillen een breed assortiment sportbrillen. Onze sportbrillen beschermen uw ogen tegen zon, wind, stof, steentjes en insecten zonder uw zicht te belemmeren. Bij ons vindt u fietsbrillen, zwembrillen, skibrillen en brillen voor balsporten.

 

 

Brillenglazen op Maat. Het aanmeten van brillenglazen vereist vakmanschap. Wij voeren nauwkeurige oogmetingen uit met moderne apparatuur en bieden daarna de beste brillenglazen voor uw specifieke oogafwijking. Voor medische oogonderzoeken verwijzen wij u naar de oogarts. Onze nazorg en garantie zijn uitstekend.

 

 

Contactlenzen voor Elke Gelegenheid. Bij Optiek Vernaillen kunt u terecht voor een breed scala aan contactlenzen, van harde tot zachte lenzen, en van dagelijks tot traditioneel gebruik. Contactlenzen zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van iemands uitstraling en zijn ideaal voor sportactiviteiten. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste lenzen en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 

 

Kies voor Optiek Vernaillen voor deskundig advies en hoogwaardige producten die voldoen aan al uw oogzorgbehoeften. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar onze uitstekende service!


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09u00-12u00 / 14u00-19u00
Donderdag
09u00-12u00 / 14u00-19u00
Vrijdag
09u00-12u00 / 14u00-19u00
Zaterdag
10u00-12u00 / 14u00-17u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Gesloten: zondag , maandag

Map view

Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen


1

 Review

Rudy

Optiek Vernaillen Lydia draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/