Zonnebrillen

De Zonnebrillen Van Titan Minimal Art, Al 25 Jaar Lang Dé Keuze Voor Ruimtemissies

DE ZONNEBRILLEN VAN TITAN MINIMAL ART SCHITTEREN NET ALS STERREN

AL 25 JAAR LANG DÉ KEUZE VOOR RUIMTEMISSIES

Zo boven, zo beneden. Als een icoon het licht ziet, viert de wereld feest – soms twee keer!

De zonnebrillen van Titan Minimal Art zijn klaar voor de ruimte en de startbaan. Een prachtig eerbetoon aan 25 jaar randloze brillen en oogbescherming tegen ultraviolette stralen, en dat met amper 2 gram schitterend Oostenrijks vernuft.

We stellen met trots de vijf nieuwe bemanningsleden van de collectie Titan Sun 2024 voor: NASH is de sportieve pilootbril met dubbele brug en atletische lijnen. NEIL heeft een klassieke mannelijke vorm die toppresteerders op het lijf geschreven is. ADARA is een stijlvol vrouwelijk model met een brede, tijdloze look. CALEUM is een modernistische uniseks versie, modieus en lichtjes oversized. De professionele uniseks pilootbril GLENN tot slot schittert in de kenmerkende stijl van Silhouette.

Hoewel de Titan Minimal Art altijd zal bekendstaan om zijn baanbrekende ontwerp zonder schroeven of scharnieren, betekent de nieuwe collectie een kwantumsprong vooruit op technologisch vlak – met dank aan de hyperflexibele veren die alle aardse logica tarten.

Om duurzaam comfort en een product met een lange levensduur te garanderen, investeerden we bij Silhouette net zoveel tijd en energie in deze collectie als dat in een ruimtemissie naar nieuwe horizonten kruipt. 

“We hebben de beste kenmerken van de Titan Minimal Art Sun van de afgelopen 25 jaar naar een hoger niveau getild met technische upgrades van het ontwerp en de hoogwaardige materialen”, zegt Michael Schmied, CMO van de Silhouette Group en kleinzoon van de oprichters van het bedrijf.

De verbeterde afstandhouder is een wig van geperst titanium die overgaat in de flexzone en het scharniergedeelte makkelijker bereikbaar maakt. De veren zijn voorzien van ultraprecieze flexzones en drukpunten voor comfort de klok rond. De neusbrug is 20 % dunner en verfijnder, met de meest esthetische look tot nu toe.

Meer info
Silhouette Benelux BV