Optiek-huis in Izegem.

 

Welkom bij Optiek-huis, de speciaalzaak in het hart van de Bosmolens waar je terecht kunt voor al je optische benodigdheden. Van brillen en zonnebrillen tot sport- en kinderbrillen, evenals contactlenzen, wij hebben het allemaal.

Bij Optiek-huis staat Liesbet Tierssoone voor je klaar. Als specialist in haar vakgebied biedt ze de meest nauwkeurige oogmetingen en contactlensaanpassingen. Liesbet volgt de nieuwste trends in monturen en glazen, zodat je altijd kunt kiezen uit unieke Belgische merken. Haar doel is dat je de zaak verlaat met een bril die perfect bij je past.

Liesbet's passie en liefde voor haar vak merk je direct bij binnenkomst. Kom gerust langs en laat je verrassen door ons aanbod.

 

Geen bril zonder glazen

Een montuur mag er nog zo mooi uitzien, zonder goede glazen heb je er weinig aan. De kwaliteit van de glazen is essentieel, en dit omvat zowel de sterkte, optische zuiverheid, behandelingen als de correcte montage. Bij Optiek-huis zorgen we ervoor dat jouw bril voorzien is van de beste en mooiste glazen. Ons hoofdmerk is het Duitse kwaliteitsmerk Zeiss, dat verschillende soorten glazen biedt om jouw zicht te verbeteren:

  • Unifocale glazen: Ideaal voor bijzienden en verzienden, met optimaal zicht tot aan de rand van het brillenglas.
  • Multifocale glazen: Bieden helder zicht van dichtbij tot veraf zonder beeldverspringing.
  • Computerbril: Vermindert stress voor je ogen tijdens het werken of studeren achter een scherm.
  • Zonneglazen: Bescherm je ogen tegen de zon met unifocale of multifocale glazen, en kies uit diverse kleuren en gepolariseerde opties voor extra comfort.

 

Kwalitatieve en moderne brilmonturen

We hebben een voorliefde voor Belgische merken en ons aanbod wordt voortdurend geüpdatet. Veel van onze brillen komen van nieuwe, jonge designers. Zo vind je altijd een unieke bril die je niet zomaar ergens anders ziet.

  • Optische brillen: Voor een comfortabeler leven met een bril die volledig op maat gemaakt is.
  • Zonnebrillen: Bescherm je ogen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen met een zonnebril op jouw sterkte.
  • Sportbrillen: Voor optimaal zicht tijdens buitensporten zoals skiën, mountainbiken en golfen.
  • Accessoires: Maak je bril compleet met een stijlvolle brilketting of briletui.

 

Kinderbrillen

Bij Optiek-huis vinden we dat elk kind recht heeft op een toffe bril. Daarom hebben we Ollie's brillenclub, een speciaal plekje voor kinderen waar ze zich snel op hun gemak voelen. Onze mascotte Ollie en Liesbet helpen mini fashionista's en stoere kerels de perfecte bril te vinden. Bovendien bieden we een gratis ravot- of reservebril aan voor kinderen tot en met 12 jaar.

 

Contactlenzen

Liesbet helpt je graag bij de keuze van de juiste contactlenzen. Of je nu dag-, week- of maandlenzen nodig hebt, we zorgen ervoor dat je de juiste lenzen krijgt. Hygiëne en een correcte gebruikswijze zijn essentieel om irritatie en ontstekingen te voorkomen.

 

Tot binnenkort bij Optiek-huis!



Heures d'ouverture:


Jour Heures d'ouverture:
Lundi
13u30 / 18u00
Mardi
13u30 / 18u00
Mercredi
Fermé
Jeudi
09u30-12u00 / 13u30-20u00
Vendredi
09u30-12u00 / 13u30-18u00
Samedi
09u30 / 17u00
Dimanche
Fermé

Additional information:

maandag ochtend : enkel op afspraak dinsdag ochtend : enkel op afspraak


Map view



0

 Review

Aucun commentaire n'a encore été ajouté