Hans Anders Opticiens - Geel

 

Bij Hans Anders in Geel vind je meer dan alleen een opticien. We verrassen je graag met onze uitstekende service en een breed aanbod aan brillen, lenzen en zonnebrillen, zowel met als zonder sterkte.

 

Onze gediplomeerde opticien staat klaar voor een gratis oogmeting en helpt je graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw zicht. Met meer dan 30 topmerken, waaronder Ray-Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en ons eigen merk, is er altijd iets wat bij jou past.

 

In onze winkel in Geel vind je altijd een bril, lens of zonnebril die perfect bij je past. Bij ons krijg je de beste kwaliteit voor de beste prijs. Een afspraak maken is eenvoudig online, waar je ook inspiratie en de nieuwste producten kunt ontdekken.

 

Begin je bezoek alvast op onze website. Ontdek meer over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen. Je kunt monturen online passen of ze naar de winkel laten sturen. Ook kun je meteen een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

We zien je graag snel bij ons in de winkel!



Heures d'ouverture:


Jour Heures d'ouverture:
Lundi
10u00 / 18u00
Mardi
10u00 / 18u00
Mercredi
10u00 / 18u00
Jeudi
10u00 / 18u00
Vendredi
10u00 / 18u00
Samedi
10u00 / 18u00
Dimanche
Fermé

Additional information:

Zondag gesloten

Map view


0

 Review

Aucun commentaire n'a encore été ajouté