Optiek Boeykens Lebbeke

 

Optiek Boeykens: Uw Oogzorg op Maat

Bij Optiek Boeykens hechten we het grootste belang aan het verzorgen van elk aspect van uw oogzorgbehoeften volgens uw individuele vereisten. Dankzij de nieuwste apparatuur, technieken en onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat u met een gerust hart kunt zien.

 

Ons Assortiment

  • Brillen
  • Glazen
  • Lenzen
  • Zonnebrillen
  • Sportbrillen
  • Zwembrillen
  • Oogmeting en Lenzen

 

We bepalen samen wat de beste bril of lenzen voor u zijn door gebruik te maken van geavanceerde technologie en onze uitgebreide kennis.

 

Herstellingen

Kleine herstellingen worden in ons eigen atelier uitgevoerd.

Voor grotere herstellingen werken we samen met een gespecialiseerde firma.

 

Persoonlijk Contact en Service

Optiek Boeykens, een gevestigde waarde in Lebbeke sinds de jaren zestig, werd in 1994 door ons overgenomen en sindsdien hebben we de zaak verder uitgebouwd met nieuwe technieken en inbreng.

 

Wij staan garant voor:

  • Kwaliteit
  • Persoonlijke service
  • Merkbrillen en aangepaste glazen aan concurrerende prijzen
  • Uitstekende service na verkoop

 

Oogmeting en Beoordeling

Heeft u last van uw ogen of problemen met ver zien of lezen? Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreide oogmeting. Het exact opmeten van uw ogen is cruciaal voor het verkrijgen van optimale gezichtsscherpte met een bril of contactlenzen.

Merkt u dat uw huidige bril of contactlenzen niet meer voldoen aan uw noden? Kom dan gerust langs voor een controle van uw zicht, zodat wij u weer perfect kunnen laten zien. Een oogmeting is het meten van de benodigde brilsterkte en op basis van de meetresultaten kunnen wij brillenglazen maken. Indien de gegevens van uw oude bril bekend zijn, kunnen deze als uitgangspunt worden gebruikt voor een snellere meting.

 

Optiek Boeykens is dé juiste plaats voor een persoonlijke benadering van uw oogzorg.

 

 



Heures d'ouverture:


Jour Heures d'ouverture:
Lundi
Fermé
Mardi
09u00-12u00 / 13u30-19u00
Mercredi
09u00-12u00 / 13u30-19u00
Jeudi
09u00-12u00 / 13u30-19u00
Vendredi
09u00-12u00 / 13u30-19u00
Samedi
09u00-12u00 / 13u30-17u00
Dimanche
Fermé


Map view



Spécialités de l'opticien

Lunettes (Solaires)
Lentilles de contact souples (Standard)
Lentilles de contact souples (Dehors de la norme)
Optometrie





2

 Reviews

Willeke

Bij Optiek Boeykens voel je je meteen op je gemak. Ze nemen er ruim de tijd om je te helpen met een beter zicht en een passende bril.

Rudy

Optiek Boeykens draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/