Optiek Sonck - Lokeren

 

Bij Optiek Sonck draait alles om het vinden van de perfecte bril en gehooroplossing die bij jou past. Wij combineren vakmanschap met passie om onze klanten elke dag opnieuw te verrassen met exclusieve merken en collecties die zowel comfort als stijl bieden. Van eenvoudig en sportief tot artistiek en eigenzinnig, wij hebben het allemaal in huis.

 

Voor ons is een bril veel meer dan een hulpmiddel; het is een verlengstuk van wie je bent. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen met ons deskundig advies voor een perfect passend montuur dat jouw persoonlijkheid onderstreept.

 

Optiek Sonck staat al decennialang garant voor topkwaliteit en een ongeëvenaarde service. Onze gediplomeerde opticiens en audiologe staan klaar om je te begeleiden bij de keuze van brillen, contactlenzen of hoorapparaten. Permanente bijscholing en bezoeken aan Europese beurzen zorgen ervoor dat we steeds voldoen aan de wensen van de modebewuste drager.

 

Wij bieden een zorgvuldig geselecteerde collectie van topmerken zoals Chanel, Rolf, Götti, Tom Ford en Anne & Valentin, vaak met exclusieve verdeling. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om een brilaanbod samen te stellen dat perfect aansluit bij de veeleisende en trendy klant.

 

Voor kinderbrillen gaan we met extra zorg te werk. Duurzaamheid en degelijkheid staan hier centraal, zodat de brillen bestand zijn tegen het ruige speelgedrag van kinderen. Voor de allerkleinsten bieden we zelfs een tweede speelbril aan tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Ook voor sportbrillen op sterkte ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu een fervent tennisser, wielrenner of watersporter bent, wij hebben de juiste sportbril voor je, die je prestaties verbetert en je ogen beschermt tegen de elementen.

 

Onze collectie zonnebrillen voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van UV-bescherming en stijl. Merken als Tom Ford, Prada en Chanel zijn slechts enkele van de toonaangevende namen in ons assortiment.

 

Voor contactlenzen bieden wij zowel harde als zachte opties aan, altijd met aandacht voor comfort en gezondheid van je ogen. Onze moderne meetapparatuur zorgt voor een nauwkeurige oogmeting, zodat we je zicht optimaal kunnen corrigeren.

 

Naast oogzorg kun je bij ons ook terecht voor hooroplossingen. Samen met Lapperre bieden we een uitgebreide service voor hoortoestellen en accessoires, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Onze audiologe staat klaar om je te helpen bij een eerste hoortest of de aanschaf van een hoorapparaat.

 

Bij Optiek Sonck ben je verzekerd van de beste zorg voor zowel je ogen als je oren. Wij streven ernaar om jouw partner te zijn op het gebied van zicht én gehoor, met een service die net zo persoonlijk is als jouw behoeften.



Heures d'ouverture:


Jour Heures d'ouverture:
Lundi
09u00-12u15 / 14u00-18u30
Mardi
09u00-12u15 / 14u00-18u30
Mercredi
09u00-12u15 / 14u00-18u30
Jeudi
Fermé
Vendredi
09u00-12u15 / 14u00-18u30
Samedi
10u00 / 18u00
Dimanche
Fermé

Additional information:

Donderdag gesloten


Map view



0

 Review

Aucun commentaire n'a encore été ajouté