Optiek Daelman - Londerzeel

 

Optiek Daelman: Jouw Partner in Stijl en Kwaliteit

Bij Optiek Daelman streven we naar perfectie in kwaliteit, design en duurzaamheid. Dit zit diep in ons DNA en dit merk je aan alles. Van eerlijk advies tot uitgebreide expertise in monturen, glazen, oogmetingen en lenzen. Ben je klaar voor een scherpe kijk op de wereld? Dan ben je bij Optiek Daelman in bekwame handen.

 

Over Ons

Optiek Daelman is al jarenlang dé referentie in kijkmode in de regio Londerzeel. Opgericht in 1968 door Jean Daelman en voortgezet door Michel Daelman, biedt ons vernieuwend assortiment voor elk wat wils. Dankzij ons gedegen advies op maat ben je er zeker van dat je de kijkoplossing vindt die écht bij je past.

 

Team Optiek Daelman

Bij Optiek Daelman kiezen we uitsluitend voor de beste kwaliteit en koppelen daar een aantrekkelijke prijs aan. Onze gediplomeerde opticiens en erkende optometristen begeleiden je op elk moment met een glimlach – van bij het maken van je keuze tot lang na je aankoop. Tijd om weer écht scherp te kunnen kijken? Kies voor een unieke stijl, uitmuntende kwaliteit en gespecialiseerd advies van je lokale opticien-optometrist.

  • Michel: Zaakvoerder, gediplomeerd opticien, erkend optometrist, contactlens-aanpasser en stijl-adviseur.
  • Ilse: Contactlens-specialist, gediplomeerd opticien en erkend optometrist.
  • Nathalie: Gediplomeerd opticien.

 

Ons Aanbod

Ons aanbod is afgestemd op jouw unieke situatie. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bril, zonnebril of lenzen, bij ons vind je de perfecte oplossing.

  • Brillen : Een nieuwe bril nodig of zin in een frisse look? Ons verrassende assortiment kwaliteitsbrillen biedt je een unieke kijk op kijkmode.
  • Zonnebrillen : Trotseer de felste zon in stijl met onze hoogwaardige zonnebrillen van bekende en originele merken.
  • Lenzen : Of je nu lenzen wilt proberen of een ervaren gebruiker bent, wij geven advies op maat en zorgen voor maximaal gebruikscomfort met de lens die écht bij je past.

 

Brillen

Je bril moet je verwachtingen overtreffen in stijl, kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij onze jarenlange ervaring maken we je wegwijs in de wereld van kijkmode. Wij zijn gediplomeerde opticiens en erkende optometristen. We screenen jouw zicht met een professionele oogmeting en slijpen je brilglazen op maat in ons eigen atelier.

 

Zonnebrillen

Je zonnebril moet je ogen optimaal beschermen tegen de zon en perfect bij je karakter passen. Een zonnebril is een cruciaal modeaccessoire geworden, dat je stijl op elk moment van het jaar bepaalt – zelfs in de winter. Of je nu een zonnebril zoekt voor lange autoritten, een skireis of om in het zonnetje te flaneren, wij hebben het juiste exemplaar in huis. Onze collectie biedt opties voor elk budget, van scherp geprijsde zonnebrillen tot designbrillen van merken.

 

Lenzen

Optiek Daelman biedt alle mogelijke lenzen van topkwaliteit, afgestemd op jouw unieke situatie en levensstijl. Kom langs en laat je begeleiden in je keuze. We werken uitsluitend met lenzen van topkwaliteit.

 

 

 



Heures d'ouverture:


Jour Heures d'ouverture:
Lundi
Fermé
Mardi
09u00-12u30 / 13u30-18u00
Mercredi
09u00-12u30 / 13u30-18u00
Jeudi
09u00-12u30 / 13u30-18u00
Vendredi
09u00-12u30 / 13u30-18u00
Samedi
09u00 / 18u00
Dimanche
Fermé

Additional information:

Zondag en Maandag gesloten


Map view

Spécialités de l'opticien

Lunettes (Solaires)
Lentilles de contact souples (Standard)
Lentilles de contact souples (Dehors de la norme)
Lentilles rigides (Dehors de la norme)
Optometrie


1

 Review

Rudy

Optiek DAELMAN draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/